logo print

Header title

Header baseline: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi id vulputate tellus porta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi id vulputate tellus porta.

Left pane

Right pane

Left box.

Lorem ipsum dolor sit amet, rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi euismod ut.

Sed tempus metus et risus consequat id vulputate tellus porta. Mauris fermentum purus eget velit commodo auctor.

Nieuws detail

Pagetools top: print mail social media

Allerbeste deelnemer,

Nu Neu Sieghard in de beschermende armen van Barend Shale is gesloten en een nieuw lokaal bestuur is geïnstalleerd, is de nederzetting verzekerd van een veilige en welvarende toekomst. Voor zover dat mogelijk is op het wispelturige Aturi, natuurlijk.

Een week na de verkiezingen zijn de kolonisten weer op pad, na hun volgende doel te hebben gekozen: het Va'Raah dorp Etzuan.

De tocht verloopt echter moeizaam, en Vesper Froust merkt terecht op dat een omweg beter is dan een onfris einde tegemoet gaan.

Hieronder vinden jullie alle nodige buitenspelinformatie. Lees deze informatie goed door, want ze is niet onbelangrijk!

 

Algemene gegevens

 

Locatie


L’Ancien Moulain Magotiaux - Rue du Moulin Magotiaux, 6670 Gouvy, Belgique (http://www.ancienmoulin.be/wegwijs.html
 
 
 
Volg de bordjes
 
 
 
OPGEPAST : Het domein kent amper GSM-ontvangst, slechts op de splitsing parking – uitlaadplek is er bereik. Hou hier rekening mee bij je noodcontacten.
 
 

Maaltijd vrijdagavond


Uitzonderlijk wordt er op vrijdagavond géén maaltijd voorzien, door de diverse aankomsttijden van onze deelnemers, en zodoende bewaken van het begin van het spel, zonder onze kookploeg stress te bezorgen. Later op de avond zijn er wel extra hapjes voorzien.

Eet dus zeker iets onderweg, de Baraque de Fraiture is bijvoorbeeld op een boogscheut.
 

Spelers


Jullie verwelkomen we graag op vrijdag 26 oktober vanaf 16u om uit te laden en je te installeren op je slaapplaats.

Vanaf 16h00 is er de administratieve check-in. We registreren dan met een brede glimlach jouw aanwezigheid op ons evenement. Op hetzelfde moment ontvangen we dan ook graag je waarborg van €10, liefst gepast, alsjeblief.

Omdat Haven een ontdekkingsavontuur blijft, vragen we met enige aandrang om niet over het terrein te gaan rondzwerven, niet alleen verknal je je eigen spelplezier (en dat van ons) maar loert meta-gaming al gauw achter de hoek.

Het kan interessant zijn om in de periode tussen check-in en de start van Haven V je spelersboek, je achtergrondinformatie of het regelboek nog eens door te nemen…
 

Figuranten


We verwelkomen jullie graag met open armen vanaf vrijdag 14u. Iedereen die graag vroeg komt om een handje toe te steken is van harte welkom. We waarderen het enorm als iedereen op vrijdag ten laatste om 18u op locatie is. Lukt jullie dat niet, geef ons dan zeker een seintje.

Normaal heeft iedereen zijn rol ontvangen en weet je wie je kan contacteren in geval van vragen. Lees zeker ook de info in je briefing, je volkerenboek en de regels in het regelboek die van toepassing zijn, er nog eens op na.

Als figurant zorg je zelf voor zwarte, warme en neutrale onderkledij en stevig schoeisel. Vermijd "moderne" kledij zoals jeansbroeken, sportschoenen of kledij met bedrukking.

Thermisch ondergoed is in herfst- en winterperiodes geen overbodige luxe.

Indien jullie kledij of props hebben die perfect bij je personage passen, willen we je zeker aanmoedigen om dit mee te brengen. Bewaar je spullen wel steeds op je slaapplaats want in het spelkot wordt dat misschien door onze "stylisten" op verkeerde plekken opgeborgen.
 

Tentenkampen


Er zijn heel wat spelers die graag in een tentenkamp of ander kampement willen spelen en/of slapen. Wij juichen dat van harte toe, vooral omdat het bijdraagt aan de sfeer en zorgt dat je makkelijker in je rol raakt en blijft.

Daarom dat we ook willen aandringen om geen afbreuk te doen aan deze sfeer. We huiveren wel voor het gebruik van tenten die eerder net het tegenovergestelde bereiken, zoals Quechua-tenten en dergelijke… Kom je toch met dat soort tenten, zorg dan alsjeblief voor camouflage die het fluo plastic wat verbergt. Op z'n minst.

Heb je ons nog niet gemeld dat je met een of meerdere tenten komt? Doe dat zo snel mogelijk, alsjeblief.

Of en waar jullie vuur mogen maken, weten we pas donderdag. Sowieso zal het in vuurschalen/-korven moeten gebeuren. Het hout voor die vuren zal door jezelf meegebracht moeten worden. Informeer gerust bij spelleiding bij aankomst om zeker te zijn dat wat je plant, kan.
 

Wie slaapt waar?


We hangen een verdeling aan de deur van het hoofdgebouw. Tevens zal Lorre jullie aimabelerwijs naar de juiste snoozeplek wijzen. Niet iedereen kan en mag zomaar overal slapen, gelieve dus goed te kijken zodat iedereen op de juiste plek ligt, dat bespaart een hoop gedoe en wrevel. Er zijn bedden op de locatie. Breng wel een slaapzak, kussensloop, matrashoes en een kussen mee.
 

Parking


Omwille van het terrein is het essentieel dat je bij aankomst onmiddellijk je gerief uitlaadt en op de binnenkoer legt, en meteen daarna je wagen parkeert.

We begrijpen dat het ver rijden is, en dat het mogelijks al donker is als je toekomt, maar probeer de aankomst voor iedereen zo soepel mogelijk te maken.
 
 
 
Probeer hierbij goed aan te sluiten, zodat latere vogels ook nog een plek hebben. We vragen vriendelijk ook rekening te houden met het doorgaand verkeer (fietsers, auto’s en tractors) en je dus zo goed mogelijk aan de kant te zetten.
 
 
 

Wat neem je zeker mee?

 • HET DOMEIN IS UITGESTREKT, EN DICHT BEBOST. IEDEREEN, ZONDER UITZONDERING, NEEMT GOEDE VERLICHTING MEE, WE HEBBEN LIEVER DAT JE VEILIG KAN WANDELEN DAN DAT HET INGAME PASSEND IS!
 • Je identiteitskaart.
 • Slaapzak, matrashoes en kussen (of kussensloop)
 • Toiletgerief en handdoek
 • Eetgerei: een kom, een bord, lepel, mes en vork. Iedereen zorgt voor zijn eigen eetgerei! We willen je graag aansporen om gebruik te maken van een binnenspel drinkbeker. Ook binnenspel materiaal wordt zeer gewaardeerd.
 • Levensnoodzakelijke anachronismen (bril, e.d.). We dringen er sterk op aan dat de personen die een bril moeten dragen, een bril met stevig montuur en onbreekbare glazen meebrengen. Een ongeluk ligt in een klein hoekje, zeker in het heetst van de strijd…
 • Ook een balpen is, vooral voor figuranten maar zeker ook voor spelers, geen onnodige luxe. Het maakt de time-stops en het noteren van allerlei dingen zoveel eenvoudiger.
 • Je spelkledij. Voorzie bij voorkeur ook stevige, waterdichte schoenen én warme kleding. Thermisch ondergoed is in herfst- en winterperiodes geen overbodige luxe.
 • Een beurs, tas, ... om buitenspelse spelbenodigdheden in op te bergen is een plus.
 • Figuranten brengen best neutrale onderkledij mee (zwart, bruin, grijs, groen, liever geen sportschoenen).
 • 10 euro waarborg (deze krijg je bij de uitcheck terug), betaal liefst gepast.
 • Goed humeur, gezond verstand en bakken vol goesting 
 
 
 

Wat neem je niet mee?

 • Grote hoeveelheden alcoholhoudende dranken
 • Illegale substanties en / of voorwerpen
 
 
 

Einde van het spel


Als je nog eventjes kan helpen bij het opruimen op het einde van het spel op zondag zijn wij daar heel erg blij mee. Aan het einde van het spel zal je verdeeld worden in groepen, die elk hun eigen locatie krijgen waarover ze verantwoordelijk zijn. Nadien is er nog een lekkere lunch.

We hebben een goed contact met Ancien Moulin, en zijn wat trots deze locatie te mogen aanbieden. Het zou een heel pak van onze schouders zijn als je mee jouw schouders zet onder het goed opvolgen van de opruimvoorwaarden van de locatie.

Zo gauw alle locaties nagekeken en in orde zijn bevonden, mag je uitchecken. De check-out (en de terugbetaling van je borg) gaat dus pas in wanneer alle zones opgeruimd en proper zijn. Je borg wordt teruggegeven tijdens de check-out. Dus doe ons een plezier, en help mee opruimen, dan kunnen we allemaal op tijd naar huis.

Wie toch vroeger moet doorgaan, meldt dit liefst op voorhand én nog eens bij check-in, zodat we daar rekening kunnen mee houden. (Wie vroeger vertrekt verliest zijn waarborg)
 
 
 

Nog vragen?


Contacteer ons via info@haven-larp.be

Kom je op weg naar Haven in de problemen? Bel een hulplijn: 0497 60 09 42 (Lorre) – Hou er rekening mee dat er niet altijd ontvangst is, spreek ALTIJD een boodschap in.

Tot op Haven V!

Uw Haven Crew
 
Pagetools bottom: print mail social media

Right box.

Now

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi id vulputate tellus porta.

Don't miss out

Mauris fermentum purus eget velit commodo auctor. Maecenas dui tellus, mattis eu venenatis at, laoreet ut tortor. Etiam rhoncus tincidunt tristique. Cras ultrices faucibus ligula, at eleifend nunc porttitor commodo.

Volg ons:

Haven is een LARP van Oneiros vzw