logo print

Header title

Header baseline: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi id vulputate tellus porta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi id vulputate tellus porta.

Left pane

Right pane

Left box.

Lorem ipsum dolor sit amet, rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi euismod ut.

Sed tempus metus et risus consequat id vulputate tellus porta. Mauris fermentum purus eget velit commodo auctor.

Nieuws detail

Pagetools top: print mail social media

Dierbare deelnemer (speler, figurant, keukenteam, logistieke alleskunner, crew, soit... gij!) aan Haven II: Circo, hoort ons toe!
 
Het lijkt al een hele tijd geleden dat jullie voor het eerst voet konden zetten op ongekende grond. Sta ons toe nogmaals te benadrukken wat een geweldig gevoel het ons gegeven heeft -en nog steeds geeft- om onze hersenspinsels tot leven te zien komen, ook op de verschillende mini’s en out game tussendoortjes waar we deel van mochten uitmaken.
 
Dankjewel.
 
Wij staan te popelen om het tweede grote hoofdstuk in het verhaal van Haven op je los te laten, en we hopen bescheiden van u hetzelfde.
 
Gelieve hieronder een aantal praktische elementen terug te vinden die er voor kunnen zorgen dat deze editie de eerste indien mogelijk nog overstijgt. Het gaat dan om dingen die jouw ervaring aangenamer maken, maar zeker ook dingen die in het algemeen belang niet te verwaarlozen zijn.
 
Daarom willen we jullie vragen deze briefing grondig door te lezen. Je vindt er alle info in terug die van ons tweede evenement voor jou en voor ons een memorabel evenement kunnen maken.
 
ALGEMENE GEGEVENS:

Locatie: 
Domaine La Fresnaye
Prins Boudewijnlaan 2, 1653 Dworp
 
Er zijn verschillende toegangswegen naar het domein. Probeer in de mate van het mogelijke gebruik te maken van de kruising van de ‘Krabbosstraat' en 'Krabos'. De ingang van het terrein bevindt zich op de overgang tussen die twee. Er staan pijlen links en rechts van de baan die je de juiste richting uitsturen. Je kan ook de prins Boudewijnlaan ingeven, maar dan rijd je best even verder dan het kruispunt dat de GPS aangeeft. (Volg de pijlen, m.a.w.)

www.lesscouts.be/nc/se-presenter/le-mouv...aine-de-la-fresnaye/

Wanneer: van vrijdag 26 tot zondag 28 mei 2017

SPELERS:
Jullie zijn meer dan welkom op vrijdag 26 mei vanaf 16u.
 
Belangrijke tip: Als je een tentenkamp wil rechtzetten met je spelersgroep, geef je best (zo snel mogelijk) in reply op deze mail door (aan info@haven-larp.be) over hoeveel tenten het gaat en wie er van je spelersgroep alsnog graag een slaapplaats binnen wenst. Ook als je je tentenkamp vroeger dan vermeld wil opzetten horen we dat graag via hetzelfde kanaal. Zo kunnen we een planning opstellen en iedereen de best mogelijke en haalbare plek geven.
 
Rokende spelers en figuranten vragen we om een draagbaar asse- en peukenpotje te voorzien. Wij zorgen voor verschillende tonnen waar je die kan legen. We spelen in een bosrijke omgeving waar kinderen en jongeren komen genieten van de natuur. Daarom is men redelijk streng wat rondslingerende peuken betreft. Ook het gebruik van vuurkorven en –manden is beperkt en afhankelijk van de plek waar je je tentenkamp opstelt. We informeren je daarover duidelijk bij aankomst.


Graag vragen we dat je bij aankomst zo snel mogelijk je spullen uitlaadt, naar de jouw toegewezen slaapplaats brengt en ze daar installeert. Om opstropping, gemanoeuvreer en ergernis te vermijden, vragen we je om je wagen zo snel mogelijk van het terrein te verwijderen en te parkeren buiten het domein. (meer info verder)

Vanaf 18h00 kan je je aanwezigheid administratief afhandelen. Een ingevulde medische fiche is niet meer nodig. Dit bureaucratisch aspect verloopt vlotter als je je waarborg (€10) op dat moment cash en gepast meebrengt.
Nadien heb je voldoende tijd om in de huid van je personage te kruipen, kledij aan te trekken en eventuele make-up aan te brengen. Omwille van de aard van ons evenement drukken we je op het hart dat het tot aan het begin van het spel niet de bedoeling is dat je over het terrein huppelt als een nerveus hert of stamperig konijn.
We willen graag het spel beginnen rond 20u met een korte briefing. Ook aan nieuwe spelers is gedacht.


FIGURANTEN:
Figuranten zijn meer dan welkom op vrijdag, en dat al vanaf 14u. Wie graag vroeg komt om een handje toe te steken is van harte welkom en krijgt warme vibes en hete knuffels. Als figurant verwachten we je op locatie op vrijdag om 18u. Lukt je dat om welke hemeltergende reden dan ook toch niet, laat het ons gerust weten. Beter van iets, dan van niets weten...

Vanaf 18h00 kan je je aanwezigheid administratief afhandelen. Een ingevulde medische fiche is niet meer nodig. Dit bureaucratisch aspect verloopt vlotter als je je waarborg (€10) op dat moment cash en gepast meebrengt.
 
Enkele dagen geleden heb je je rol ontvangen, op diezelfde briefing vind je terug wie je kan contacteren bij mogelijke vragen of misverstanden. Iedereen heeft normaal zijn rol ontvangen en weet wie hij kan contacteren in geval van vragen. Is dat niet het geval? Mail ons, en we zetten dat zo snel mogelijk recht.
 
We moedigen alle figuranten aan om zowel het regelboek als het spelersboek van het volk dat ze ten tonele brengen grondig door te nemen. Het is vanzelfsprekend dat je bij ons terecht kan om verduidelijking, de juiste interpretatie, extra tips, etc. Jullie brengen immers ons verhaal tot leven.

Als je na het lezen van je rol kledij of props denkt te hebben die perfect bij je personage zouden passen, willen we je zeker aanmoedigen om dat mee te brengen. Bewaar je persoonlijke dingen wel steeds op je eigen slaapplaats want in het spelkot is het niet ondenkbaar dat het in de koffers van de stock terecht komt.
 
WIE SLAAPT WAAR?
Net zoals vorige keer proberen we een gastheer of –vrouw te voorzien die jullie bij aankomst meteen naar de juiste locatie door kan verwijzen. Niet iedereen kan en/of mag overal slapen, we rekenen daarbij op jullie begrip. We herhalen hier nog even het belang van een goede communicatie m.b.t. jullie eigen wensen, tentenkampen e.d. We houden daar, in de mate van het menselijk mogelijke, graag rekening mee.
 
Er zijn geen bedden op de locatie. Breng dus een veldbed / luchtmatras / matje mee. Vergeet ook je hoofdkussen, je slaapzak en eventuele dekens dus niet.
 
We proberen een evenwicht te vinden tussen de hoeveelheid groepen en het aantal spelers, de nodige binnenspel locaties en het algemeen welbevinden. Hoe gauw je over bepaalde zaken communiceert, hoe makkelijker wij daarmee, met de gegeven mogelijkheden aan de slag kunnen gaan om tot een compromis te komen.
 
 
PARKING:
Je kan je wagen heel even het terrein oprijden om uit te laden. Zo gauw je uitgeladen bent, vragen we om zo snel mogelijk het terrein terug vrij te maken voor de volgende deelnemer. Parkeren kan niet op het terrein, noch in de aanpalende kleine straatjes. Volgens de beheerder zijn er zelden problemen in de Prins Boudewijnlaan, de Krabbosstraat of het Krabbos. In de bocht van de Krabbostraat  parkeer je best niet omwille van de veiligheid. Men rijdt daar behoorlijk hard. Hou rekening met de wegcode en parkeer je niet op fiets- of voetpaden. De lokale politie controleert streng en bekeurt vlijtig. 

Avondmaal vrijdag:
Het avondmaal vrijdag zal outgame geserveerd worden tussen 18u00 en 20u00. Je kan hiervoor aanschuiven wanneer je wil. Probeer voor de vlotte gang van zaken de situatie een beetje in te schatten (drukte eetzaal, drukte incheck, aankleden, ...).
 
Checklist, wat neem je mee?

 •  Een veldbed/luchtmatras/matje. Ter plekke zijn geen bedden.
 •  Je identiteitskaart.
 •  Slaapzak, kussen & -sloop
 •  Toiletgerief en keukenhanddoek
 •  Eetgerei: een ingame bord/kom, lepel, mes, vork, drinkbeker. Iedereen brengt eigen eetgerei mee. We voorzien gelegenheid om je eigen spullen af te wassen. Het gebruik van gerei dat binnenspel past wordt aangemoedigd.
 •  Levensnoodzakelijke anachronismen (bril, e.d.). Een buitenspel zaklamp is toegelaten, maar enkel in geval van nood.
 •  Je spelkledij. Voorzie bij voorkeur ook stevige, waterdichte schoenen,warme kledij. Laagjes werken uitstekend.
 • Een beurs, tas, zakje om buitenspelse benodigdheden in op te bergen is onmisbaar. Net zoals een balpen.
 •  Figuranten brengen best warme neutrale onderkledij mee (groen, zwart, bruin, geen sportschoenen).
 •  (Gepast) 10 euro waarborg (deze krijg je bij check-out terug, en enkel dan.) Heb je toch een uitzonderlijke, gegronde reden om voor de check-out te willen vertrekken, horen we dat graag zo snel mogelijk.
 •  Goed humeur en gezond verstand in grote hoeveelheden
 • !!! We adviseren dat de personen die een bril dragen, een bril met stevig montuur en onbreekbare glazen meebrengen!!!

WAT NEEM JE NIET MEE:

 • Grote hoeveelheden alcoholische dranken
 • Illegale middelen

EINDE VAN HET SPEL
We vragen vriendelijk en beleefd om na afloop nog eventjes te helpen met opruimen. Aan het einde van het spel zal je verdeeld worden in groepen, meestal gaat het dan over het opruimen en poetsen van de eigen slaaplocatie. Zo gauw je locatie nagekeken en in orde is bevonden, kan je vast links en rechts nog een handje toesteken, bij het inladen van de vrachtwagen, het afbreken van binnenspellocaties, ... daarna mag je uitchecken. De check-out (en terugbetaling van je borg) gaat pas in wanneer het gehele domein is opgekuist. Dus doe ons een plezier, en help eventjes mee opruimen, dan kunnen we allemaal op tijd naar huis. 
Het afval hoeft niet gesorteerd te worden, enkel het glaswerk moet gescheiden gehouden worden.

NOG VRAGEN?
Contacteer ons op info@haven-larp.be
Kom je op weg naar Haven II: Circo in de problemen? 
Bel +32 476 44 21 61 (Erik) of +32 486 22 33 71 (Koen)

Dankjewel om deze briefing in gedachten te houden. Het maakt het voor ons allemaal eenvoudiger.

Andere transportmogelijkheden:
 
http://www.delijn.be
Lijnbus 155: Halle – Drogenbos, halte Krab(b)os

Pagetools bottom: print mail social media

Right box.

Now

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum tincidunt ullamcorper. Vestibulum pellentesque aliquam tellus, et lacinia nisi id vulputate tellus porta.

Don't miss out

Mauris fermentum purus eget velit commodo auctor. Maecenas dui tellus, mattis eu venenatis at, laoreet ut tortor. Etiam rhoncus tincidunt tristique. Cras ultrices faucibus ligula, at eleifend nunc porttitor commodo.

Volg ons:

Haven is een LARP van Oneiros vzw